Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μύρισε Ευρώπη ξανά το «Άιμπροξ»
Europa League

Μύρισε Ευρώπη ξανά το «Άιμπροξ»

Μετά από παραπάνω από πέντε χρόνια, οι Ρέιντζερς βρέθηκαν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξεκινώντας με το δεξί και επικρατώντας της άσημης Νιέντκορν με 1-0.

29.06.2017 | 23:46

Με το ισχνό αλλά αρκετό όπως αποδείχθηκε 1-0 επικράτησαν οι Ρέιντζερς της Νίεντκορν από το Λουξεμβούργο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Ρέιντζερς που τα τελευταία χρόνια παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους, απέδειξαν ξανά ότι έχουν κάποια εμπόδια να ξεπεράσουν για να θυμηθούν τις παλιές ένδοξες στιγμές τους.

Συγκεκριμένα, στον αγωνιστικό χώρο του «Άιμπροξ», οι Σκωτσέζοι μπήκαν καλύτερα από τους αντιπάλους τους στο γήπεδο, άνοιξαν το σκορ στο 37′ με τον Μίλερ αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν απόσταση ασφαλείας, παρά το γεγονός ότι δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από τη Νιέντκορν.

Το σκορ, λοιπόν δεν άλλαξε και έτσι οι Ρέιντζερς πήραν το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version