ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ο Λάζαρος την… “ανέστησε”

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη της Ριέκα στην Κροατία αλλά χρειάστηκε ένα τρομερό γκολ από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη (2-1) σε όμιλο μετά από έξι χρόνια.

Ο Λάζαρος την… “ανέστησε”

Η Ριέκα ξεκίνησε φουριόζα την αναμέτρηση και μόλις στο δεύτερο λεπτό έχασε την πρώτη καλή της ευκαιρία όταν ο Ελέζ βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά ο Ανέστης κράτησε όρθια την ΑΕΚ.

Λίγο αργότερα η “Ένωση” απάντησε στις χαμένες ευκαιρίες με τον Γιόχανσον. Ο Λάζαρος εκτέλεσε κόρνερ και ο Σουηδός δεν έκανε καλό τελείωμα στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στη συνέχεια οι “κιτρινόμαυροι” πήραν το έλεγχο στο χώρο του κέντρου και τελικά ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό. Μετά από γέμισμα του Μπακάκη και φάση διαρκείας, η μπάλα στρώθηκε στον Μάνταλο που με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν είχε απειληθεί ουσιαστικά από τους Κροάτες αλλά προδόθηκε ξανά από στημένη φάση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Ελέζ που με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ με το σκατό σουτ του Μάνταλου αλλά ο Πρσκάλο έσωσε την ομάδα του.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Ριέκα πίεσε ψηλά και για αρκετό διάστημα είχε κλείσει τους παίκτες του Χιμένεθ στην περιοχή τους, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει ουσιαστικά ο Γιάννης Ανέστης.  Οι “κρινόμαυροι” άντεξαν αυτή την μικρή πίεση των γηπεδούχων και στη συνέχεια πήραν και πάλι το προβάδισμα.

Με το ρολόι να δείχνει μια ώρα παιχνιδιού η “Ένωση” κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο και ο Λάζαρος με τρομερή εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας. Λίγο μετά ο δικέφαλος είχε πολύ καλή στιγμή για να πετύχει και τρίτο τέρμα αλλά ο αμαρκάριστος Σιμόες δεν έκανε καλή κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Πρσκάλο .

Στα τελευταία δέκα λεπτά ο Μανόλο Χιμένεθ έβγαλε από τον παιχνίδι τον Χριστοδουλόπουλο και πέρασε στη θέση του τον Άινταρεβιτς προκειμένου να ενισχύσει τον άξονα του. Οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα στον χρόνο που απέμεινε και στο τέλος πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη σε όμιλο μετά από έξι χρόνια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ