Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Oνόμασε την τιμή του Φαν Ντάικ η Σοαυθάμπτον
Λίβερπουλ

Oνόμασε την τιμή του Φαν Ντάικ η Σοαυθάμπτον

Η Σαουθάμπτον ονόμασε την τιμή του στόπερ της. Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

17.11.2017 | 13:55

Μετά από μία σειρά από απορρίψεις προτάσεων της Λίβερπουλ για τον Φαν Ντάικ, η Σαουθάμπτον αποφάσισε να πουλήσει τον Ολλανδό στόπερ με το αζημίωτο φυσικά.

Ειδικότερα, σύμφωνα  με δημοσίευμα της Mirror Sport, οι” άγιοι” είναι πρόθυμοι να πουλήσουν τον 26χρονο ποδοσφαιριστή έναντι 78 εκατομμυρίων ευρώ, ένα ποσό ιδιαίτερα υψηλό για στόπερ ακόμα και για τα δεδομένα της εποχής.

Σε κάθε περίπτωση, φαντάζει εξαιρετικά πιθανό οι “κόκκινοι” να κινηθούν για την απόκτηση του Φαν Ντάικ, καθώς ψάχνουν απεγνωσμένα το αντίδοτο για την προβληματική φετινή αμυντική τους λειτουργία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή χρονιά ο Ολλανδός στόπερ δεν ξεκίνησε βασικός, καθώς είχε τιμωρηθεί από τον προπονητή του για την έλλειψη διάθεσης που έδειχνε στην προπόνηση. Σταδιακά, όμως, ο Φαν Ντάικ άλλαξε στάση αντιλαμβανόμενος ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσει τον εαυτό και μετά το πέρας 11 αγωνιστικών στην Πρέμιερ Λιγκ μετράει πέντε 90λεπτα και μία ανέπαφη εστία.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version