Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ (0-1), με τον Αρντά Γκιουλέρ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη «Βασίλισσα».

27.04.2024 | 00:00

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενήθηκε από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την La Liga και ήθελε το τρίποντο ώστε να πλησιάσει και την… μαθηματική κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Τελικά, παρά το εκτεταμένο ροτέισον του Κάρλο Αντσελότι, η Ρεάλ μπόρεσε να επικρατήσει με 0-1, με τον Αρντά Γκιουλέρ να βρίσκει για πρώτη φορά δίχτυα με την ισπανική ομάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ιταλός τεχνικός έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του καθώς γνωρίζει πως έχει… στα χέρια του το τρόπαιο και έτσι ξεκούρασε αρκετούς παίκτες ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου για τα ημιτελικά του UEFA Champions League. Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την μπάλα στα πόδια τους και να είναι πιο απειλητικοί τα πρώτα λεπτά. Οι παίκτες της Ρεάλ Σοσιεδάδ έφταναν μέχρι την περιοχή της Ρεάλ αλλά τότε δεν μπορούσαν να βρουν χώρους ή να πάρουν σωστές αποφάσεις.

Στο 27ο λεπτό ο Τουριέντες απείλησε με ένα μακρινό σουτ αλλά δε βρήκε στόχο και τρία λεπτά μετά η Ρεάλ άνοιξε το σκορ. Ο Ντάνι Καρβαχάλ γύρισε με τη μία την μπάλα στον Αρντά Γκιουλέρ, και ο νεαρός αστέρας με ένα όμορφο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ συνέχισε να πιέζει και στο 33′ κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Κούμπο, όμως το γκολ δε μέτρησε σωστά, καθώς είχε γίνει ξεκάθαρο φάουλ στον Τσουαμενί στην αρχή της φάσης. Έτσι, το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να πηγαίνει μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια.

Η Ρεάλ πήρε τη νίκη με το γκολ του Γκιουλέρ

Και στην επανάληψη η Σοσιεδάδ μπήκε πιο δυνατά, με τον Κέπα να κάνει μερικές σημαντικές επεμβάσεις. Οι δύο άρχισαν να πηγαίνουν πιο σκληρά στα μαρκαρίσματα ενώ στο 73ο λεπτό οι γηπεδούχοι έστειλαν ξανά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Μίκελ Ογιαρθάμπαλ ήταν οφσάιντ και έτσι δε μέτρησε.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!

Τελικά, η Ρεάλ Μαδρίτης κράτησε το προβάδισμα μέχρι τη λήξη του ματς και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, ενώ κατάφερε να ξεκουράσει και αρκετούς από τους βασικούς της παίκτες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version