Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Τότεναμ

Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!

Η Τότεναμ ετοιμάζεται για το ντέρμπι με την Άρσεναλ και φαίνεται πως ο Ποστέκογλου έχει ακόμη μία απουσία να διαχειριστεί.

27.04.2024 | 00:53

Η Τότεναμ έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες φέτος. Ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει αναγκαστεί να καλύψει αρκετούς τραυματισμούς, με μεγαλύτερο αυτόν του Ντέστινι Ουντόγκι, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. Ακόμη, οι Πέδρο Πόρο και Ριτσάρλισον είχαν κάποια προβλήματα πρόσφατα, αλλά ο κόουτς τόνισε πως ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις και έτσι θα είναι έτοιμοι για το ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ωστόσο, παρά τα θετικά νέα για αυτούς τους δύο, υπήρξε ακόμη ένα πρόβλημα. Μιλώντας στον Τύπο ενόψει του ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, ο Ποστέκογλου αποκάλυψε ότι ο Όλιβερ Σκιπ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και κατά συνέπεια θα χάσει την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββατοκύριακου.

Η Τότεναμ θα πάει στο ντέρμπι με την Άρσεναλ χωρίς τον Σκιπ

«Ο Σκίπι έπαθε και αυτός ένα μικρό χτύπημα στην προπόνηση, οπότε θα μείνει εκτός για το Σαββατοκύριακο», δήλωσε ο τεχνικός της Τότεναμ, μέσω του «Football London». Ο Σκιπ, αν και δεν είναι βασικός υπό τον Ποστέκογλου, προσφέρει βάθος στον πάγκο της ομάδας και έτσι μειώνονται οι επιλογές του τεχνικού για τη μεσαία γραμμή.

Αυτή η αποκάλυψη τραυματισμού έρχεται σε μια κομβική στιγμή για την Τότεναμ, καθώς ακολουθεί μια απαιτητική σειρά αγώνων. Μετά το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, οι «Σπερς» έχουν εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Τσέλσι και τη Λίβερπουλ, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση με την Πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και η αναμέτρηση με την Μπέρνλι.

Διαβάστε επίσης: Ξανθούλα οπαδός της Τότεναμ αγανάκτησε με τα «ντόρτια» της Νιούκαστλ: «Γ@μ@ τους, είναι σκ@τ@»»

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την τέταρτη Άστον Βίλα με δύο παιχνίδια λιγότερα και κάθε επερχόμενος αγώνας αποκτά must-win χαρακτήρα για την Τότεναμ, αν θέλει να διατηρήσει τις φιλοδοξίες της για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα και την έξοδο στο UEFA Champions League.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version