Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ψάχνεται» με Κόντε η Μίλαν
Τσέλσι

«Ψάχνεται» με Κόντε η Μίλαν

Πρόταση στον Αντόνιο Κόντε φαίνεται πως θα κάνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα η Μίλαν.

17.11.2017 | 14:15

Η Μίλαν δαπάνησε ένα σωρό λεφτά (210 εκατ. ευρώ) προκειμένου να ενισχυθεί επαρκώς και να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στη φετινή Serie A, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει μέχρι στιγμής.

Πολλά… σύννεφα φαίνεται ότι υπάρχουν πάνω από το κεφάλι του Βιντσέντζο Μοντέλο παρά την επίσημη στήριξη από τη Μίλαν. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δει την πόρτα της εξόδου εάν οι «ροσονέρι» συνεχίσουν να μην αποδίδουν στον βαθμό που περιμένουν στο Μίλάνο.

Ο Αντόνιο Κόντε θεωρείται ο ιδανικός αντικαταστάτης του, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Sky Italia. Ο πρωταθλητής Αγγλίας με την Τσέλσι, δεν διανύει την καλύτερη περίοδό του με την ομάδα του Λονδίνου, εξαιτίας της άσχημης σχέσης που φαίνεται να έχει με τον ιδιοκτήτη των «μπλε», Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Η Μίλαν θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Κόντε «ψάχνεται» και να τον κάνει «ροσονέρι», καθώς θεωρεί ότι είναι ο ιδανικός για να… τρέξει το πανάκριβο πρότζεκτ της.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version