Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ένας Βιδάλ ήταν… αρκετός! (vid)
Γερμανία

Ένας Βιδάλ ήταν… αρκετός! (vid)

Ακάθεκτη συνέχισε στην Bundesliga η Μπάγερν Μονάχου, η οποία επικράτησε με 0-1 της Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

09.12.2017 | 18:35

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, η Μπάγερν είχε την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες, την ώρα που οι γηπεδούχοι τους περίμεναν στο μισό γήπεδο και “χτυπούσαν” στις αντεπιθέσεις. Η πρώτη ευκαιρία, πάντως, ανήκει στην Άιντραχτ. Ο Ρεμπιτς (μετά από 6′ αγώνα) εκτέλεσε το φάουλ από την άκρη της περιοχής, ωστόσο ο Σταρκ έπεσε στην αριστερή του γωνία πραγματοποιώντας εξαιρετική επέμβαση.

Με τη συμπλήρωση 20′ στην αναμέτρηση, η ομάδα του Γιουπ Χάινκες θα βρει το γκολ, όταν ο Αρτούρο Βιντάλ με κεφάλια θα “νικήσει” τον Χράντετσκι για το 0-1. Λίγο πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα (28′) οι Βαυαροί θα φτάσουν μια “ανάσα” από το 0-2. Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν έκανε καταπληκτική ενέργεια, απέφυγε όλη την άμυνα της Άιντραχτ, μπήκε μέσα στην περιοχή, ωστόσο το σουτ του πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.

Το δεύτερο μέρος κύλησε χωρίς μεγάλες στιγμές. Η Μπάγερν οπισθοχώρησε και κράτησε, με σχετική ευκολία, το 0-1. Η Άιντραχτ, από την μεριά της, δημιούργησε ορισμένες φάσεις μπροστά από τα καρέ του Σταρκ δίχως, ωστόσο, να γίνει περαιτέρω απειλητική και να προβληματίσει την Μπάγερν.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους πρωταθλητές Γερμανίας να πανηγυρίζουν μια ακόμα νίκη και να διατηρούνται στην κορυφή στο +8 από την Λειψία.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version