Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άνετο “πέρασμα” της Ατλέτικο Μαδρίτης από την Γιέιδα!
Ισπανία

Άνετο “πέρασμα” της Ατλέτικο Μαδρίτης από την Γιέιδα!

Με τα... 2 πόδια στα προημιτελικά του Copa del Rey βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της, άσημης, Γιέιδα (ομάδα τρίτης κατηγορίας) στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των "16" του θεσμού!

03.01.2018 | 21:49

Το πρώτο σουτ της αναμέτρησης ανήκει στην Γιέιδα όταν στο 7′ η μακρινή προσπάθεια του Αγούδο θα φύγει αρκετά ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι του Μογιά. Οι γηπεδούχοι έγιναν ξανά απειλητικοί στο 24′ όταν το σουτ του Αγούδο λίγο έξω από την περιοχή μπλόκαρε, χωρίς πρόβλημα ο Μογιά. Ένα λεπτό αργότερα (25′) ξανά (!!!) ο Αγούδο δεν κατάφερε να “νικήσει” τον Μογιά σε τετ α τετ. Τέσσερα λεπτά αργότερα (29′) η Ατλέτικο έκανε το πρώτο της καλό σουτ στο μάτς με τον Τόρες, ο οποίος έξω από την περιοχή δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Στο 31′ ο Αγούδο θα σουτάρει με το αριστερό έξω από την περιοχή, ωστόσο δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά την εστία της Ατλέτικο. Δύο λεπτά αργότερα (33′) η ομάδα του Τσολο Σιμεόνε σκόραρε! Ο Καράσκο εκτέλεσε το φάουλ και ο Ντιέγκο Γοδίν, με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 37′ ο Γκαμειρό θα κάνει το γύρισμα από την δεξιά πλευρά και ο Φερνάντο Τόρες με προβολή, προ κενής εστίας, έκανε το 0-2 για τους “ροχιμπλάνκος”.

Στο 47′ η Γιέιδα έφτασε κοντά στο γκολ! Ο Ραντούλοβιτς έβγαλε τη σέντρα, από τη δεξιά μεριά, ο Αγούδο πήρε κεφαλιά ψαράκι, μέσα από την μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα έφτασε στα χέρια του Μογιά δίχως κανένα πρόβλημα. Στο επόμενο εικοσάλεπτο ο ρυθμός έπεσε αισθητά με την Ατλέτικο Μαδρίτης να κάνει συντήρηση δυνάμεων, ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι ντεμπουτάραν, με την φανέλα των Μαδριλένων, τόσο ο Ντιέγκο Κόστα, όσο και ο Βιτόλο. Στο 69′ η Ατλέτικο έδωσε “έκταση” στην επικράτηση της, όταν μετά από το γύρισμα του Χουανφράν από τα δεξιά, ο Ντιέγκο Κόστα βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ “έγραψε” το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Αντουάν Γριζμάν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων (90+2′). Έτσι, το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να έχει, ουσιαστικά, εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Copa del Rey!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version