Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αντεμπαγιόρ:  «Μπορώ ακόμη να κατακτήσω τη “Χρυσή Μπάλα”»
Ευρώπη

Αντεμπαγιόρ: «Μπορώ ακόμη να κατακτήσω τη “Χρυσή Μπάλα”»

Ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ συνεχίζει να κάνει μεγάλα όνειρα και έτσι δεν σταματάει να ελπίζει πως κάποια μέρα θα κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα».

03.01.2018 | 20:54

Πριν από περίπου δέκα χρόνια θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ ήταν στη λίστα με τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Πλέον ο Τογκολέζος φορ βρίσκεται στη Μπασακεσίρ, αλλά, αυτό δεν τον εμποδίζει ν’ ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και πολλά όνειρα.

Ένα από αυτά είναι η κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας». Ακόμη και τώρα. Μπορεί να μην βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο, όπως κάποτε όταν φορούσε τη φανέλα της Άρσεναλ, της Μάντσεστερ Σίτι, της Ρεάλ Μαδρίτης ή της Τότεναμ, αλλά δεν σταματάει να ελπίζει.

«Στην αρχή της καριέρας μου είχα ονειρευτεί να παίξω στην Άρσεναλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δύο όνειρα που έκανα πραγματικότητα. Ονειρεύομαι πως μία θα κατακτήσω τη “Χρυσή Μπάλα” και αυτό μπορεί να γίνει πράξη, όπως είχαν γίνει και τα παραπάνω. Δεν μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από την καριέρα μου, αλλά, ούτε μπορώ να παραπονεθώ για εκείνη».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version