Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Λιόν πέρασε γιατί έχει Κο(ρ)νε με το γκολ!
Ολιμπίκ Λυών

Η Λιόν πέρασε γιατί έχει Κο(ρ)νε με το γκολ!

Το γκολ του Μάξγουελ Κορνέ στο 94' ήταν εκείνο που έδωσε την εκτός έδρας νίκη στη Λιόν με σκορ 3-2 απέναντι στη Νανσί και με αυτό τον τρόπο πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

07.01.2018 | 00:16

Δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε η Λιόν. Οι “γκον” στο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Νανσί βρέθηκαν να χάνουν, όμως, χάρη στο γκολ του Μάξγουελ Κορνέ στο 94′ όχι μόνο έφεραν το παιχνίδι τούμπα, αλλά και την πρόκριση στους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Λιόν, αφού στο 25′ πήρε το προβάδισμα χάρη στο γκολ του Φεκίρ και μέχρι το 70′ ήταν μπροστά με σκορ 1-0.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεσή τους στο τέλος και μέσα σε μερικά λεπτά (από το 71′ ως το 75′) έκαναν ολική ανατροπή. Αυτή ξεκίνησε από τον Ρομπίκ, ο οποίος ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι και έκανε το 1-1 με τον Νορντίν στο 75′ να φέρνει τούμπα το ματς και τη Νανσί μπροστά στο σκορ με 2-1.

Όμως, οι παίκτες της Λιόν δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και “έγραψαν” το 2-2 με τον Μαρσέλο στο 87′. Όχι μόνο αυτό. Φρόντισαν να “καθαρίσουν” τη Νανσί με το τέρμα του Κορνέ στο 94′ και πάρουν τη νίκη με σκορ 3-2 και παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γαλλίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version