Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μεταγραφή του Σάντσεζ στη Γιουνάιτεντ κρίνεται από τον Μικιταριάν
Home Page

Η μεταγραφή του Σάντσεζ στη Γιουνάιτεντ κρίνεται από τον Μικιταριάν

Όλα κρίνονται από τον Χένριχ Μικιταριάν για να μετακομίσει ο Αλέξις Σάντσεζ στο Όλντ Τράφορντ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μίνο Ραϊόλα.

16.01.2018 | 16:44

Ο Αλέξις Σάντσεζ θέλει να φύγει από την Άρσεναλ με προορισμό την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά, όπως φαίνεται τα πάντα θα εξαρτηθούν από την επιθυμία του Χένριχ Μικιταριάν.

Ο γνωστός μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, υποστήριξε ότι για να πάει ο Χιλίανός επιθετικός στο Όλντ Τράφορντ, θα πρέπει να δεχθεί να μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ ο Αρμένιος άσος.

Κάτι τέτοιο βέβαια είναι πολύ πιθανό να συμβεί, ωστόσο η Άρσεναλ δεν τα έχει βρει ακόμα με τον Μικιταριάν όσον αναφορά τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου του. Ακόμα, αξίζει να αναφερθεί, ότι οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανταλλαγή παικτών χωρίς να υπάρχουν έξτρα χρήματα από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να ολοκληρωθεί το deal.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίνο Ραϊόλα:

«Μέρος της συμφωνίας για τον Σάντσες είναι και ο Μχιταριάν! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Χωρίς αυτόν, ο Σάντσες δεν θα μπορέσει να πάει στη Γιουνάιτεντ».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version