Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Για αυτό χαλάει του Ντεουλοφέου στη Νάπολι!
Home Page

Για αυτό χαλάει του Ντεουλοφέου στη Νάπολι!

Πολύ δύσκολα θα πάει στη Νάπολι ο Ζεράρντ Ντεουλοφέου, αφού οι "Παρτενοπέι" θα κινηθούν για την περίπτωση άλλου ποδοσφαιριστή.

25.01.2018 | 15:26

Τα δημοσιεύματα έφερναν τον Ζεράρντ Ντεουλοφέου μία ανάσα από τη Νάπολι, ωστόσο κάτι τέτοιο θεωρείται πολύ δύσκολο πλέον να συμβεί σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Sport.

Η καταλανική εφημερίδα τονίζει ότι οι “Παρετνοπέι” θα αποκτήσουν τον Αμίν Γουνές του Άγιαξ, κάτι που σημαίνει ότι ο 23χρονος εξτρέμ της Μπαρτσελόνα δύσκολα θα χωρέσει στο ρόστερ τους.

Μάλιστα, τα ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρουν ότι η Νάπολι έχει κλείσει το deal για την απόκτηση του άσου του Άγιαξ.

Ο 24χρονος εξτρέμ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία για λογαριασμό της Νάπολι.

Για τον Ντεουλοφέου τα πράγματα χαλάνε και όπως υποστηρίζει η Sport, υπάρχουν πιθανότητες να πάει στην Ιταλία, επιστρέφοντας στη Μίλαν. Ωστόσο, το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version