Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H αντίδραση του Ομπαμεγιάνγκ στην πρόταση της Άρσεναλ
Ντόρτμουντ

H αντίδραση του Ομπαμεγιάνγκ στην πρόταση της Άρσεναλ

Η πρόταση της Άρσεναλ στην Ντόρτμουντ για τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Γκαμπονέζο άσο.

25.01.2018 | 13:52

Η Ντόρτμουντ ξεκαθάρισε στην Άρσεναλ ότι θα παραχωρήσει τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μόνο αν μπουν στα ταμεία της 65 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, η πρόταση που κατέθεσαν οι “κανονιέρηδες” στους Βεστφαλούς δε ξεπερνούσε τα 50 εκατομμύρια ευρώ, με συνέπεια να απορριφθεί.

Αυτή η χαμηλή πρόταση, φυσικά, δεν άρεσε στον Γκαμπονέζο στράικερ, ο οποίος έχει συμφωνήσει τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με την ομάδα του Βενγκέρ αλλά περιμένει από την Άρσεναλ να πιέσει περισσότερο την Ντόρτμουντ και να μην καθυστερεί.

Σύμφωνα με το Guillem Balague, βέβαια, είναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη προσέγγιση της Άρσεναλ να αποτελεί μέρος της τακτικής με την οποία έχει επιλέξει να κινηθεί για τοn 28χρονο επιθετικό. Είναι γεγονός, πάντως, ότι το 92% των χειμερινών μεταγραφών υλοποιούνται τις τελευταίες 48 ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν έχει συμμετάσχει στα τελευταία δύο παιχνίδια της Ντόρτμουντ την ώρα που τη φετινή σεζόν μετράει 21 γκολ και 3 ασίστ σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

https://twitter.com/GuillemBalague/status/956457466467901440?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.givemesport.com%2F1243454-pierreemerick-aubameyangs-reaction-to-arsenal-offering-borussia-dortmund-50m

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version