Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Διώχνει τον Ινιέστα ο Κουτίνιο;
Μπαρτσελόνα

Διώχνει τον Ινιέστα ο Κουτίνιο;

Ο ερχομός του Φελίπε Κουτίνιο σε συνδυασμό με την πτωτική απόδοση του Αντρές Ινιέστα λόγω της ηλικίας του φαίνεται πως οδηγούν τον Ισπανό στην πόρτα της εξόδου από τους «Μπλαουγκράνα».

16.02.2018 | 19:55

Οι μέρες του Αντρές Ινιέστα στην Μπαρτσελόνα φαίνεται πως λιγοστεύουν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής «Sport», ο 33χρονος άσος δεν βλέπει τον εαυτό του στα μελλοντικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς θεωρεί πως ο Φελίπε Κουτίνιο είναι έτοιμος για την διάδοχη κατάσταση.

Ο Ισπανός μέσος δεν έχει την απόδοση που είχε στο παρελθόν και έχει δηλώσει αρκετές φορές πως δεν θέλει να μείνει στο «Καμπ Νου», απλά και μόνο για να είναι μέλος των «Μπλαουγκράνα». Φαίνεται πως η καριέρα του πρωταθλητή κόσμου του 2010 θα έχει παρόμοια κατάληξη με αυτή του Τσάβι Ερνάντεθ, καθώς πρόσφατα του έγινε μεγάλη πρόταση από ομάδα της Κίνας.

Οι Καταλανοί ξόδεψαν το ποσό των 150 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ και έχουν σκοπό να τον χρησιμοποιήσουν λίγο πιο πίσω από εκεί που αγωνιζόταν στους «Κόκκινους».

Την φετινή σεζόν ο Ινιέστα έχει φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 1 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version