Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θύμα bullying έπεσε ξανά ο Μπερνάντο Σίλβα (vid)
Μάντσεστερ Σίτι

Θύμα bullying έπεσε ξανά ο Μπερνάντο Σίλβα (vid)

Οι συμπαίκτες του Μπερνάντο Σίλβα στη Μάντσετσερ Σίτι "πείραξαν" για μία ακόμη φορά τον Πορτογάλο εξτρέμ.

04.04.2018 | 11:32

Το κλίμα στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Σίτι είναι υπέροχο από το ξεκίνημα της χρονιάς. Πως να μην είναι άλλωστε; Οι “πολίτες” κέρδισαν τον Λιγκ Καπ, ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν και τη μαθηματική κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ και βρίσκονται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, οι πλάκες και τα “πειράγματα” δικαιολογούνται και αποτελούν μέρος της καθημερινότητας των παικτών του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Συχνότερο θύμα των φαρσών των παικτών της Σίτι είναι ο Μπερνάντο Σίλβα, ο οποίος ουκ ολίγες φορές δέχεται τις πλάκες του Μεντί και της παρέας του.

Αυτή τη φορά θύτες ήταν ο Έντερσον Μοράες και ο Φερναντίνιο, οι οποίοι έσπασαν ένα αυγό πάνω στο κεφάλι του ανήμπορου να αντιδράσει Πορτογάλου εξτρέμ.

https://twitter.com/City_Watch/status/981131243227176960?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.101greatgoals.com%2Ftop-stories%2Fbullied-bernardo-silva-egged-toilets%2F&tfw_creator=b_nooman&tfw_site=101greatgoals

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπερνάντο Σίλβα πέφτει θύμα μπούλινγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version