Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο λόγος που κάποιοι θεωρούν στημένη την κλήρωση (pic)
Champions League

Ο λόγος που κάποιοι θεωρούν στημένη την κλήρωση (pic)

Ένα ασυνήθιστο συμβάν βοήθησε τους συνωμοσιολόγους να κάνουν λόγο περί στημένης κλήρωσης των φετινών ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

13.04.2018 | 18:56

H κληρωτίδα του Τσάμπιονς Λιγκ έβγαλε ακόμη δύο σπουδαία ζευγάρια με το Μπάγερν Μονάχου- Ρεάλ Μαδρίτης να ξεχωρίζει, αλλά και το Λίβερπουλ- Ρόμα να δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στη διοργάνωση.

Όπως είθισται, όμως, μετά από διαδικασίες κλήρωσης, οι θεωρίες συνωμοσίας δεν άργησαν να δουν το φως της δημοσιότητας. Η αφορμή δόθηκε αυτή τη φορά από την κυκλοφορία εισιτηρίων στην ιστοσελίδα της Ρόμα για το παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τους “τζιαλορόσι” την προηγούμενη μέρα της διεξαγωγής της κλήρωσης.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει σχολιαστεί ακόμα από τη διοίκηση των Ρωμαίων και αν δεν πρόκειται για photoshop, τότε οι “τζιαλορόσι” έχουν προβεί σε γκάφα ολκής.

Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη κλήρωση πρέπει να αφήνει ευχαριστημένες και τις δύο ομάδες, καθώς έπεσαν επάνω στον λιγότερο επικίνδυνο αντίπαλο που θα μπορούσαν να τύχουν.

https://twitter.com/TheAVFCFaithful/status/984752956091387904?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.givemesport.com%2F1293298-the-reason-some-fans-think-the-champions-league-semifinal-draw-was-rigged&tfw_creator=GiveMeSport&tfw_site=GiveMeSport

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version