Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μέσι επέλεξε το διάδοχο του στη “Μπάρτσα”
Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι επέλεξε το διάδοχο του στη “Μπάρτσα”

Ο Λιονέλ Μέσι πιστεύει ότι ο διάδοχός του στη Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

13.05.2018 | 12:42

Μετά την αποχώρηση του Αντρές Ινιέστα, ο Λιονέλ Μέσι θα χρειαστεί να κουβαλήσει ακόμα μεγαλύτερο φορτίο προκειμένου να επαναφέρει την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της Ευρώπης.

Σε αυτήν του την προσπάθεια, όμως, δε θα είναι μόνος, καθώς τόσο ο Κουτίνιο όσο και ο Ντεμπελέ διαθέτουν όλα τα φόντα για να διαμορφώσουν μια πυραυλοκίνητη επίθεση μαζί με τον Αργεντίνο μάγο και τον Λουίς Σουάρεζ.

Σύμφωνα με την El Pais, μάλιστα, ο Μέσι βλέπει στο πρόσωπο του Ουσμάν Ντεμπελέ το διάδοχό του και γι΄αυτό τον έχει από κοντά , έτσι ώστε να του μάθει όλα όσα χρειάζονται για να κάνει τη διαφορά στην Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντίνος ποδοσφσαιριστή παρακολουθεί σε μεγάλο βαθμό την κίνηση του πρώην άσου της Ντόρτμουντ χωρίς τη μπάλα και θεωρεί ότι μέσα από τις προπονήσεις ο Ντεμπελέ θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Ας σημειωθεί, πάντως, ότι τη φετινή αγωνιστική περίοδο, o 20χρονος Γάλλος μέτρησε μόλις 4 γκολ και 9 ασίστ σε 22 συμμετοχές, καθώς ένας τραυματισμός στο δικέφαλο στην αρχή της χρονιάς τον απέτρεψε από το να ξετυλίξει πλήρως το ταλέντο του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version