ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Ποιον θέλετε για προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης; (Poll)

Ο άνθρωπος που μπήκε στο πάνθεον τον προπονητών της Ρεάλ Μαδρίτης, οδηγώντας την σε μία μυθική 3ετία έφυγε και πλέον οι Μερένχες ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Ποιον θέλετε για προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης; (Poll)

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν λένε και φυσικά αυτή η φράση ισχύει και για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζινεντίν Ζιντάν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο των “Μερέχνες” έπειτα από δυόμιση μαγικά χρόνια και τρεις σερί κατακτήσεις Champions League.

Η είδηση έσκασε σαν… βόμβα και πλέον η ονοματολογία για τον αντικαταστάτη του έχει πάρει φωτιά. Το Sportsking.gr βάζει όλα τα ονόματα που παίζουν αυτή την ώρα για τον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης, παρουσιάζει τα δεδομένα και σας ζητά να διαλέξετε τον κατάλληλο.

Μαουρίτσιο Ποκετίνο

Ο προπονητής της Τότεναμ θεωρείται από τα μεγάλα φαβορί, παρά το γεγονός ότι ανανέωσε πριν λίγες μέρες με τα “Σπιρούνια” μέχρι το 2023. Η μαδριλένικη Marca υποστηρίζει ότι εκείνος είναι ο νούμερο ένα στόχος της Ρεάλ. Στο συμβόλαιό του με την Τότεναμ υπάρχει ειδική ρήτρα κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι “Μερένχες”. Αναφορικά με τη δουλειά του, έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής όλα αυτά τα χρόνια.

Αρσέν Βενγκέρ

Ο Αλσατός τεχνικός μετά από 22 χρόνια αποχώρησε από την Άρσεναλ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κάποιες στοιχηματικές εταιρείες τον κατατάσσουν στη λίστα με τα φαβορί, ωστόσο τα διεθνή Μέσα δεν έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση. Πριν χρόνια η Ρεάλ του είχε χτυπήσει την πόρτα, αλλά την είχε απορρίψει καθώς επιθυμούσε να παραμείνει στην αγαπημένη του Άρσεναλ. Το σίγουρο είναι πάντως, ότι είναι από τις πιο προσιτές επιλογές.

Μαουρίτσιο Σάρι

Ο πρώην προπονητής της Νάπολι δεν είναι από τα φαβορί, ωστόσο και εκείνου το όνομα έπεσε στο τραπέζι. Έκανε καλή δουλειά με τους “Παρτενοπέι”, οδηγώντας τους μια ανάσα από τον τίτλο στη Serie A. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται κοντά στο να αναλάβει την Τσέλσι, αφού υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και μοιάζει αρκετά δύσκολο να κάτσει στον πάγκο της Ρεάλ. Πάντως ποτέ μη λες ποτέ.

Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

Λογικά θα παραμείνει στη Γιουβέντους, αλλά εάν η Ρεάλ του χτυπήσει την πόρτα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί. Στην Ισπανία έπεσε ακούστηκε το όνομά του και σίγουρα έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τεράστιου κλαμπ, με τη δουλειά του στη “Μεγάλη Κυρία” να μιλάει από μόνη της.

Αντόνιο Κόντε

Ο προπονητής της Τσέλσι φαίνεται ότι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας δείξει σπουδαία πράγματα στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο των “Μπλε”. Είναι από τα μεγάλα φαβορί για αντί-Ζιντάν μαζί με τον Ποκετίνο.

Γκούτι

Είναι το αουτσάιντερ στη συγκεκριμένη λίστα, ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε κάποια μεγάλη έκπληξη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια την προπονητική του καριέρα και έχει ασχοληθεί με μικρότερες κατηγορίες, όντας στον πάγκο των “Μερένχες”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ