ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!

Ο Άαρον Ράμσεϊ είναι γνωστός για την... κατάρα του και για αυτό πολλοί έχουν ξεχάσει πως κάποτε έκανε «όργια» στην Premier League με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!

Από την Άρσεναλ έχουν περάσει μερικοί τρομεροί παίκτες και ένας από αυτούς είναι και ο Άαρον Ράμσεϊ. Ο Ουαλός μέσος τη σεζόν 2013-14 έκανε… θαύματα στους αγωνιστικούς χώρους, και κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας ήταν από τα βασικά στελέχη των «Κανονιών».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κατά την έναρξη της σεζόν 2013-14, ο Άαρον Ράμσεϊ ήταν ήδη ένα γνώριμο πρόσωπο στην Άρσεναλ, αφού είχε έρθει στην ομάδα από την Κάρντιφ Σίτι το 2008 ως ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της συγκεκριμένης σεζόν που ο Ράμσεϊ αναδείχθηκε πραγματικά, «ξεδιπλώνοντας» το τεράστιο ταλέντο και τις δυνατότητές του στο κορυφαία Πρωτάθλημα του κόσμου.




Ο αντίκτυπος του Ράμσεϊ στο γήπεδο ήταν εντυπωσιακός, όπως αποδεικνύεται από την αξιοσημείωτη στατιστική του απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Μόνο στην Premier League, κατάφερε να βρει τα αντίπαλα δίχτυα 10 φορές και έδωσε και 8 ασίστ στους συμπαίκτες του σε 23 συμμετοχές, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως έναν από τους καλύτερους μέσους της Premier League.

Επιπλέον, η επιρροή του Ράμσεϊ επεκτάθηκε πέρα από την ικανότητά του στο σκοράρισμα και στη δημιουργία. Ο Ράμσεϊ ήλεγχε τον ρυθμό των αγώνων, ήταν αυτός που ξεκινούσε τις επιθέσεις της Άρσεναλ και συνέβαλλε σημαντικά στην άμυνα, έχοντας μεγάλη επιρροή σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού. Ράμσεϊ

Ο Ράμσεϊ το 2013-14 έκανε… τα πάντα με τη φανέλα της Άρσεναλ

Ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά της περιόδου 2013-14 του Ράμσεϊ ήταν η ικανότητά του να αποδίδει σε κρίσιμες στιγμές. Πέτυχε αρκετά σημαντικά γκολ, και έκανε τη διαφορά σε αμφίρροπους αγώνες. Χαρακτηριστικό ήταν το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε απέναντι στη Λίβερπουλ, με ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής.

Ο Ράμσεϊ ήταν από τους βασικούς λόγους που η Άρσεναλ διεκδίκησε το Πρωτάθλημα της σεζόν, ενώ οδήγησε και την ομάδα του στην κατάκτηση του Κυπέλλου, ένα τρόπαιο που οι «Κανονιέρηδες» είχαν να κερδίσουν από το 2005. Μάλιστα, ο Ράμσεϊ πέτυχε και το καθοριστικό γκολ στον τελικό κόντρα στη Χαλ, αφού διαμόρφωσε το 3-2 στο 109′ και «χάρισε» το τρόπαιο στην Άρσεναλ.




Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες, αφού ο Ράμσεϊ αναδείχθηκε παίκτης της σεζόν για την Άρσεναλ την περίοδο 2013-14 και μάλιστα ψηφίστηκε και στην καλύτερη ενδεκάδα του Πρωταθλήματος στο τέλος της χρονιάς, εδραιώνοντας τη θέση του ως ένας από τους καλύτερους μέσους της Λίγκας.

Διαβάστε επίσης: Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!

Παρά την τρομερή σεζόν του Ράμσεϊ που άφησε τους πάντες με… το στόμα ανοιχτό, ο 33χρονος πλέον αγωνίζεται στην Championship αφού το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο στην Κάρντιφ μέχρι το 2025, ενώ νωρίτερα πέρασε από τις Ρέιντζερ, Γιουβέντους και Νις, κατακτώντας ένα Πρωτάθλημα Ιταλίας, ένα Κύπελλο Ιταλίας, ένα Super Cup Ιταλίας και ένα Κύπελλο Σκωτίας. Μπορεί ο Ράμσεϊ να μην έφτασε ποτέ τα ύψη που θα μπορούσε αλλά τα όσα έκανε τη σεζόν 2013-14 δεν πρόκειται να ξεχαστούν.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ