Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Αγγίζει” Λένο η Νάπολι
Νάπολι

“Αγγίζει” Λένο η Νάπολι

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπερντ Λένο από την Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται η Νάπολι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

07.06.2018 | 17:03

Στον τερματοφύλακα του θα πάρει τη θέση του Πέπε Ρέινα κάτω από τα δοκάρια της Νάπολι, κατέληξαν οι “Παρτενοπέι”. Ο Ισπανός είναι πλέον κάτοικος Μιλάνου για λογαριασμό της Μίλαν και ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Μπερντ Λένο από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα τόσο από την Ιταλία όσο και από τη Γερμανία, οι Ναπολιτάνοι βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του 26χρονου γκολκίπερ, καθώς είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν οικονομικά τις “Ασπιρίνες”.

Κάπου εδώ να σημειωθεί, ότι σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα είναι η πρώτη φορά που ο Γερμανός κίπερ θα αγωνιστεί σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα εκτός από αυτό της Μπουντεσλίγκα, καθώς εκτός από τη Λεβερκούζεν έχει βρεθεί και μία σεζόν ως δανεικός στη Στουτγκάρδη.

Τη φετινή σεζόν ο Λένο υπερασπίστηκε την εστία της Μπάγερ Λεβερκούζεν 38 φορές και κατάφερε να μην δεχθεί κάποιο γκολ σε 12 παιχνίδια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version