Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ψήνεται ανταλλαγή Ντοναρούμα-Μοράτα!
Μίλαν

Ψήνεται ανταλλαγή Ντοναρούμα-Μοράτα!

Άρθρο της Corriere dello Sport, βάζει φωτιά στα μεταγραφικά μιλώντας για πιθανή ανταλλαγή Ντοναρούμα-Μοράτα!

13.06.2018 | 19:38

Μεγάλο καλοκαίρι αναμένεται να περάσουν οι φίλοι της Μίλαν καθώς περιμένουν να δουν την ομάδα τους να κάνει τις σωστές κινήσεις για να επανέλθει στη θέση που της αρμόζει.

Σίγουρα οι Ροσονέρι ψάχνουν επιθετικό με εμπειρία στα Ιταλικά γήπεδα και το στυλ της Serie A ώστε να αποφύγει το περσινό της λάθος με την απόκτηση του Αντρέ Σίλβα.

Τις προϋποθέσεις πληρεί ο Ισπανός επιθετικός της Τσέλσι, Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος έχει στο ιστορικό του μια επιτυχημένη πορεία στην Ιταλία με τη φανέλα της Γιουβέντους. Αυτό, λοιπόν, σε συνδυασμό με τις δυσχερείς σχέσεις ανάμεσα στη Μίλαν και τον Ντοναρούμα θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ανταλλαγή που θα χαροποιούσε τους πάντες, σύμφωνα με την Corriere dello Sport.

Βέβαια, μερικοί οπαδοί των Ροσονέρι δεν είναι σύμφωνοι σε μια τέτοια κίνηση καθώς θεωρούν πως ο Ντοναρούμα είναι ανερχόμενο ταλέντο και δεν θα έπρεπε να δοθεί για έναν παίχτη που είναι και στα καλύτερα του, έχοντας χάσει τη θέση του τόσο στην Τσέλσι, όσο και στην εθνική Ισπανίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version