Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έτοιμος για την πρεμιέρα ο Γκέτσε (pic)
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Έτοιμος για την πρεμιέρα ο Γκέτσε (pic)

Λίγες ώρες πριν από την πρώτη «μάχη» της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας απέναντι στο Μεξικό, ο Μάριο Γκέτσε έδωσε το σύνθημα της νίκης.

17.06.2018 | 12:58

Ο «χρυσός» σκόρερ στον τελικό του περασμένου Μουντιάλ απέναντι στην Αργεντινή Μάριο Γκέτσε, είναι έτοιμος για την πρεμιέρα των Γερμανών στο Μουντιάλ.

Αντίπαλος των «Πάντσερ» είναι το Μεξικό, το οποίο είναι αρκετά επικίνδυνο και αν του δώσεις «δικαιώματα» μπορεί να κάνει τη ζημιά. Παρόλα αυτά, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές θέλουν να μπουν με το «δεξί» στον όμιλο απέναντι στους «El Tri».

Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε και ο παίκτης της Ντόρτμουντ που ανέβασε φωτογραφία με το γκολ που χάρισε το 4ο Παγκόσμιο Κύπελλο στην χώρα του, συνοδευόμενη από το παρακάτω μήνυμα: «Σταυρώνω τα δάχτυλα μου για την ομάδα μου. Πάρε το 5ο αστέρι».

Μένει να δούμε αν οι Γερμανοί καταφέρουν να πάρουν και πάλι το Μουντιάλ και να φτάσουν σε ένα επίτευγμα που έχουν καταφέρει μόνοι οι Ιταλοί (1934,1938) και Βραζιλιάνοι (1958,1962).

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γερμανού

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018
Exit mobile version