Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στον πάγκο Ντιμπάλα και Ιγκουαίν με τους Κροάτες
Home Page

Στον πάγκο Ντιμπάλα και Ιγκουαίν με τους Κροάτες

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής φανερώνει σημάδια «ρίσκου», καθώς στο αυριανό παιχνίδι ζωής ή θανάτου για την ομάδα του σκέφτεται να αφήσει εκτός ενδεκάδας τους δύο επιθετικούς της Γιουβέντους.

20.06.2018 | 20:31

Η «άχρωμη» εμφάνιση της «Αλμπισελέστε» στην πρεμιέρα του Μουντιάλ και το 1-1 με την Ισλανδία φέρνει τον Χόρχε Σαμπάολι σε σκέψεις να ανακατέψει την «τράπουλα» αναζητώντας το ιδανικό σχήμα που θα πάρει το «τρίποντο» κόντρα στους Κροάτες. Η αυριανή αναμέτρηση δεν χωρά περιθώρια απώλειας βαθμών για την παρέα του Λιονέλ Μέσι, καθώς σε τέτοια περίπτωση οι πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα περιοριστούν κατά μεγάλο βαθμό.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το «στρατόπεδο» της ομάδας από την Λατινική Αμερική, ο Σαμπάολι σχεδιάζει ένα σύστημα 3-4-3 με τους Μέσι, Αγκουέρο και Παβόν να συγκροτούν την τριάδα της επιθετικής γραμμής. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως τόσο ο Γκονζάλο Ιγκουαίν όσο και ο Πάουλο Ντιμπάλα θα μείνουν εκτός ενδεκάδας σε αυτό το κρίσιμο ματς περιμένοντας από τον πάγκο την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Η κίνηση αυτή φανερώνει ενδεχομένως και μια έλλειψη εμπιστοσύνης του προπονητή της Αργεντινής στους δύο ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους, με το βάρος να πέφτει φυσιολογικά στον Λιονέλ Μέσι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version