Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόβασιτς για το μέλλον του: “Θα δούμε”
Ρεάλ Μαδρίτης

Κόβασιτς για το μέλλον του: “Θα δούμε”

Αινιγματικός αναφορικά με το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Ματέο Κόβασιτις μετά την πρόκριση της Κροατίας στον ημιτελικό.

08.07.2018 | 21:29

Τα τελευταία χρόνια ο Ματέο Κόβασιτς έχει πολύ καλή παρουσία στη Ρεάλ Μαδρίτης όποτε έχει χρειαστεί να αγωνιστεί.

Η αλήθεια είναι πως ο Κροάτης χαφ θα μπορούσε να παίζει βασικός σε όποια ομάδα θέλει, αλλά επέλεξε να μείνει σε μια ομάδα με μεγάλους στόχους.

Τα χρόνια περνάνε και ο έμπειρος μέσος γνωρίζει πως δεν είναι καλό για την καριέρα του να μείνει άλλη μια σεζόν στον πάγκο, ακόμα και αν αυτός είναι της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Λίγο μετά την πρόκριση της Κροατίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ, ο Κόβασιτς δέχτηκε ερώτηση για το μέλλον του, αλλά αρκέστηκε σε ένα απλό “θα δούμε”.

Θυμίζουμε πως ο Κόβασιτς σε πρόσφατη συνέντευξη του αφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι προκειμένου να βρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Ο 26χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με τη Ρεάλ και η ρήτρα αποδέσμευσης του αγγίζει τα 500 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version