Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μεγάλη ατάκα Κουαδράδο σε Κριστιάνο που του πήρε το “7”! (pic)
Γιουβέντους

Μεγάλη ατάκα Κουαδράδο σε Κριστιάνο που του πήρε το “7”! (pic)

Δεν κράτησε κακία στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Χουάν Κουαδράδο, παρά το γεγονός ότι του πήρε με το έτσι θέλω το "7".

13.07.2018 | 12:30

Δεν υπάρχει αμφιβολία. Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους είναι η μεγαλύτερη του καλοκαιριού. Για την ώρα τουλάχιστον. Όμως πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος σύλλογος να την ξεπεράσει.

Ένα από τα “θέλω” του Πορτογάλου επιθετικού ήταν να πάρει το αγαπημένο του “7”. Το οποίο ανήκε τα τελευταία χρόνια στον Χουάν Κουαδράδο. Η επιθυμία του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης από τους ανθρώπους της “Μεγάλης Κυρίας” έγινε πραγματικότητα. Και άμεσα.

Άλλωστε ο Κριστιάνο σε όλους τους συλλόγους που έχει αγωνιστεί πάντα είχε το εν λόγω νούμερο στην πλάτη. Μέχρι και στη “βασίλισσα” όταν ήταν περίμενε πώς και πώς να φύγει από εκεί ο Ραούλ, ώστε να καπαρώσει εκείνος το “7” με το οποίο στη συνέχεια έγραψε ιστορία με τους “μερένχες”.

Τι να του πει και ο Κουαδράδο; 

Ο Χουάν Κουαδράδο έχει τη φήμη του πλακατζή και του καλόψυχου ατόμου στα αποδυτήρια της Γιουβέντους. Κάτι που φάνηκε και όταν ο Κριστιάνο του πήρε με το έτσι θέλω το “7”.

Ο Κολομβιανός παίκτης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Instagram έκανε την καρδιά του… πέτρα και έγραψε: «Πιο ευλογημένος να δίνω από το να παίρνω. Τα καλύτερα στον Κριστιάνο σε αυτή τη νέα περιπέτεια».

Δεν θα μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο εδώ που τα λέμε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version