Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ-Νάπολι: Εύκολα οι Παρτενοπέι την ανέτοιμη Ντόρτμουντ (vid)
Ντόρτμουντ

Ντόρτμουντ-Νάπολι: Εύκολα οι Παρτενοπέι την ανέτοιμη Ντόρτμουντ (vid)

Η Νάπολι ήταν σαφώς ανώτερη από τη Ντόρτμουντ, επικρατώντας με 3-1, αποκαλύπτοντας όλες τις αδυναμίες των Γερμανών.

08.08.2018 | 09:00

Με τον Ορέστη Καρνέζη να αγωνίζεται και πάλι βασικός, η Νάπολι κατάφερε να πάρει τη νίκη με αντίπαλο την Ντόρτμουντ, ξεπερνώντας τη βαριά ήττα από τη Λίβερπουλ (5-0).

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7′ με τον Μίλικ να πιάνει ωραίο σουτ, νικώντας τον Μπούρκι για το 1-0. Στο 29′ ήταν σειρά του Μακσίμοβιτς να χριστεί σκόρερ, καθώς με ωραία κεφαλιά ανάγκασε τον Ελβετό τερματοφύλακα να μαζέψει για δεύτερη φορά τη μπάλα από τα δίχτυα του.

Από το γκολ του Σέρβου και έπειτα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τη Νάπολι να κάνει αλλαγές και τη Ντόρτμουν να δείχνει πως έχει μεγάλα θέματα φυσικής κατάστασης. Παρόλα αυτά, στο 65′ ο Φιλίπ μείωσε σε 2-1 με τελείωμα από κοντά, δίνοντας και πάλι ενδιαφέρον στο φιλικό.

Το τελικό 3-1 έγραψε ο Χοσέ Μαρία Καγιεχόν στο 91′ με ωραίο τελείωμα, αποδίδοντας δικαιοσύνη, καθώς με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, το 2-1 ήταν κολακευτικό για τους Γερμανούς.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της φιλικής αναμέτρησης

https://www.youtube.com/watch?v=LXdHbqm8-gc

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version