Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γουίλιαν: “Αν έμενε ο Κόντε θα έφευγα από την Τσέλσι”
Τσέλσι

Γουίλιαν: “Αν έμενε ο Κόντε θα έφευγα από την Τσέλσι”

Ο Γουίλιαν κλήθηκε να μιλήσει για τον Αντόνιο Κόντε και αποκάλυψε πως θα είχε αποχωρήσει από την Τσέλσι αν έμενε στην ομάδα ο Ιταλός τεχνικός.

13.08.2018 | 15:37

Μετά την πρώτη εξαιρετική σεζόν του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τις φήμες να μιλάνε για κακή σχέση με τους παίκτες.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε αφήσει στο περιθώριο τον Νταβίντ Λουίζ και όπως φαίνεται ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ δεν ήταν ο μόνος που ήταν στα μαχαίρια με τον Κόντε.

Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ο Γουίλιαν που δεν έκρυψε την χαρά του για την απομάκρυνση του πρώην προπονητή της Γιουβέντους.

O Βραζιλιάνος βρέθηκε στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δηλώσεις του αποκάλυψε πως θα είχε αποχωρήσει αν έμενε ο Κόντε στο τιμόνι της ομάδας.

“Είμαι στην Τσέλσι γιατί θέλω να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Θα έφευγα μόνο αν μου ζητούσε ο σύλλογος να φύγω. Αν όμως είχε μείνει ο Κόντε δεν υπήρχε πιθανότητα να μείνω”, ήταν το σχόλιο του διεθνή εξτρέμ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version