Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντε Λαουρέντις: «Εάν ο Μπελότι αξίζει 65 εκ. τότε ο Ινγκλέζε αξίζει 85»
Home Page

Ντε Λαουρέντις: «Εάν ο Μπελότι αξίζει 65 εκ. τότε ο Ινγκλέζε αξίζει 85»

Αποκαλυπτικός ως συνήθως το μεγάλο αφεντικό της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις μίλησε για τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας του.

15.08.2018 | 14:07

Αποκαλυπτικός για άλλη μία φορά ήταν ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ρίχνοντας τα καρφιά του αυτή τη φορά στην Τορίνο και συγκεκριμένα στον Αντρέα Μπελότι.

Το αφεντικό της Νάπολι υποστήριξε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό πως δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του επιθετικού της Τορίνο, Μπελότι, και αυτό διότι η ομάδα του τον κοστολογεί υπερβολικά ακριβά.

Μάλιστα όπως υποστήριξε και ο ίδιος εάν ο Μπελότι στοιχίζει 65 εκ. ευρώ τότε είναι πολύ χαρούμενος γιατί ο Ινγκλέζε θα πρέπει να στοιχίζει 85 εκ. ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Νάπολι αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Οσπίνα λέγοντας:

«Εάν ο επιθετικός της Τορίνο στοιχίζει 65 εκ. ευρώ τότε ο Ινγκλεζε θα πρέπει αν κάνει 85 εκ. μιας και την  περασμένη σεζόν πέτυχε 12 γκολ ενώ ο Μπελότι 10. Όσον αφορά τον Οσπίνα ναι, διαπραγματευόμαστε την απόκτησή του αλλά υπάρχει διαφορά στον οικονομικό τομέα».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version