Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τους κάνει πλάκα η Μπάγερν (vid)
Μπάγερν Μονάχου

Τους κάνει πλάκα η Μπάγερν (vid)

Χωρίς να συναντήσει κάποια ιδιαίτερη αντίσταση, η Μπάγερν πέρασε με 2-0 από την έδρα της απογοητευτικής Σάλκε.

22.09.2018 | 21:36

Μόνο στα χαρτιά ήταν ντέρμπι η αναμέτρηση της Σάλκε με την Μπάγερν. Οι Βαυαροί δεν αντιμετώπισαν κάποια ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στην ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο και πήραν ένα πολύ εύκολο διπλό με 2-0. Πλέον οι “Κόκκινοι” βρίσκονται μόνοι πρώτοι έχοντας το απόλυτο (4/4), ενώ οι “Βασιλικοί Μπλε” παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς νίκη!

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι και πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Κίμιχ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Χάμες Ροντρίγκες πήδηξε ψηλότερα από όλους μέσα στην περιοχή και με ωραία κεφαλιά έγραψε το 0-1. Το δεκάλεπτο 20′ – 30′ ήταν εφιαλτικό για τους “Βασιλικούς Μπλε”. Στο 23′ και στο 29′ ο Αλάμπα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όμως την πρώτη φορά το σουτ του σταμάτησε στον Φάρμαν και τη δεύτερη στο δοκάρι. Ενδιάμεσα (25′) ο Χάμες Ροντρίγκες είδε τον Φάρμαν να λέει “όχι” στο σουτ που επιχείρησε.

Οι Βαυαροί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52′ ο Χάμες απείλησε ακόμα μία φορά, όμως το σουτ που δοκίμασε πέρασε έξω. Στο 64′ η Μπάγερν διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Σοπφ ανέτρεψε τον Χάμες μέσα στην περιοχή και ο Λεβαντόφσκι δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 0-2. Η τελευταία αξιόλογη φάση του ματς ανήκε στους πρωταθλητές, όταν το φάουλ του Αλάμπα κατέληξε κόρνερ μετά από επέμβαση του Φάρμαν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version