Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θρίλερ στη Λίβερπουλ με τον τραυματισμό του Σαλάχ
Λίβερπουλ

Θρίλερ στη Λίβερπουλ με τον τραυματισμό του Σαλάχ

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τους ανθρώπους της Λίβερπουλ μετά τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ με την Αίγυπτο.

13.10.2018 | 18:41

Από το κακό στο χειρότερο πάει φέτος η σεζόν για τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος σκόρερ από εκεί που δεν είχε αντίπαλο στο σκοράρισμα φέτος δεν μπορεί να πετύχει γκολ με τίποτα.

Παρόλα αυτά είναι βασικός και αναντικατάστατος τόσο στην εθνική ομάδα της χώρας του όσο και στη Λίβερπουλ. Όμως, υπάρχουν άσχημα νέα. Για όλους.

Ο 26χρονος επιθετικός τραυματίστηκε ελαφριά -όπως δείχνουν οι τελευταίες εξετάσες- στο φιλικό παιχνίδι των “φαραώ” κόντρα στη Ζουαζιλάνδη.

Γι’ αυτό το λόγο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις στα “καπάκια”. Αυτές δεν έδειξαν κάτι τρομερό, μιας και έχει υποστεί ένα ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό που θα τον αναγκάσει να χάσει το επόμενο ματς της Αιγύπτου.

Εξετάσεις και με τη Λίβερπουλ

Οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου της Λίβερπουλ έμαθαν για την κατάσταση της υγείας του Σαλάχ, ενώ πήραν στα χέρια τους και τις εξετάσεις τους.

Ακόμη και έτσι όμως θα τον υποβάλλουν σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να έχουν και εκείνοι μια γνώμη όσον αφορά το “παράσημο” του έμπειρου στράικερ που αποκόμισε στην αναμέτρηση της εθνικής Αιγύπτου με τη Ζουαζιλάνδη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version