Στη Βαρκελώνη για θεραπεία ο Παστόρε | Sportsking.gr

Στη Βαρκελώνη για θεραπεία ο Παστόρε

Ο Χαβιέ Παστόρε ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να συμβουλευτεί γιατρούς, σχετικά με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για τον Χαβιέ Παστόρε, με τον παίκτη της Ρόμα να αντιμετωπίζει συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμού.

Με τη φανέλα των Ρωμαίων, ο Αργεντινός έχει 7 συμμετοχές, με 2 γκολ και 1 ασίστ, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει προσφέρει όσο ο ίδιος θα ήθελε.

«Φίλοι, η μεταγραφή μου στη Ρόμα δυστυχώς συνδυάστηκε με μια σειρά τραυματισμών που με κράτησαν μακριά από το γήπεδο. Ήθελα να δώσω το καλύτερο για τα χρώματά μας από την αρχή, αλλά προσπαθώ να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό στο υψηλότερο επίπεδο και να βοηθήσω την ομάδα να βρεθεί εκεί που αξίζει. Η υποστήριξή σας αυτή την περίοδο, είναι πολύ σημαντική για εμένα και δε θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς αυτή. Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω σε αυτό που μου αρέσει περισσότερο. Δεν μπορώ να περιμένω την επιστροφή μου στο ποδόσφαιρο», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Παστόρε, σχετικά με τον τραυματισμό του.

Όσον αφορά το ταξίδι του στη Βαρκελώνη, ο Αργεντινός θα παραμείνει στην ισπανική πόλη μέχρι την Παρασκευή, όταν και θα υπάρχουν νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.