Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν και Γιούβε θέλουν τον Φαμπίνιο
Μίλαν

Μίλαν και Γιούβε θέλουν τον Φαμπίνιο

Μίλαν και Γιουβέντους ενδιαφέρονται για τον Φαμπίνιο της Λίβερπουλ, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν έχει καταφέρει να ταιριάξει στη Λίβερπουλ.

16.11.2018 | 16:55

Μπορεί ο Φαμπίνιο να πήγε στη Λίβερπουλ μετά βαΐων και κλάδων, παρ’ όλα αυτά ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα έτσι άρχισαν οι φήμες περί αποχώρησής του.

Σύμφωνα με ιταλική δημοσιεύματα, η Μίλαν έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 25χρονο, ενώ και η Γιουβέντους παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να βγουν στην αγορά τον Ιανουάριο για μέσο, καθώς οι «ροσονέρι» έχουν χάσει τους Τζάκομο Μποναβεντούρα και Λούκας Μπίλια με τραυματισμό, ενώ η «μεγάλη κυρία» δεν έχει στη διάθεσή της τον Εμρέ Τσαν, με το διάστημα απουσίας του να είναι αβέβαιο.

Η Λίβερπουλ έχει δώσει 50 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο το Καλοκαίρι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει δει αυτά που θα ήθελε, με τον Φαμπίνιο να έχει μόλις 8 συμμετοχές.

Φαίνεται λοιπόν πως το κλίμα στο Λίβερπουλ δε σηκώνει τον 25χρονο Βραζιλιάνο, όμως κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί μέχρι τον Ιανουάριο και φυσικά αν κάποια ομάδα είναι διατεθειμένη να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version