Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάρι: “Ο Αθπιλικουέτα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα”
Τσέλσι

Σάρι: “Ο Αθπιλικουέτα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα”

Η επέκταση της παρουσίας του Θέσαρ Αθπιλικουέτα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" έχει τεράστια σημασία για την ομάδα της Τσέλσι, σύμφωνα με τον Μαουρίσιο Σάρι.

04.12.2018 | 16:27

Η θητεία του Θέσαρ Αθπιλικουέτα στην ομάδα της Τσέλσι θα διαρκέσει ακόμα τέσσερα χρόνια. Ο Ισπανός αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με τους “Μπλε” και θα παραμείνει στο “Στάμφορντ Μπριτζ” μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Στο συγκεκριμένο γεγονός αναφέρθηκε και ο Μαουρίσιο Σάρι. Ο Ιταλός προπονητής μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Γουλβς για την ανανέωση του 29χρονου δεξιού μπακ, τονίζοντας πως αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια των Λονδρέζων. Τέλος, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη χαρά του, υπογραμμίζοντας τη σημασία του νέου συμβολαίου του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του έμπειρου τεχνικού:

“Θεωρώ πως ο Αθπιλικουέτα είναι πολύ σημαντικός για τους ανθρώπους της ομάδας, το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες του. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο, για αυτόν και την ομάδα.”

Τη φετινή σεζόν ο Αθπιλικουέτα έχει μοιράσει 3 ασίστ σε 18 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τσέλσι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version