Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συσκευασίες κοκαΐνης με φωτογραφία του Ρονάλντο (pic)
Home Page

Συσκευασίες κοκαΐνης με φωτογραφία του Ρονάλντο (pic)

Απίστευτες φωτογραφίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας με συσκευασίες κοκαΐνης που έχουν τη φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

17.12.2018 | 19:30

Συνελήφθη στη Γαλλία διακινητής ναρκωτικών, ο οποίος είχε συσκευασίες κάνναβης και κοκαΐνης, που έφεραν τη φιγούρα του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Στη Μασσαλία συνελήφθη ένας διακινητής ναρκωτικών, ο οποίος είχε στη διάθεσή του 517 γραμμάρια κάνναβης και 50 γραμμάρια κοκκαΐνης. Η συνολική αξία του «εμπορεύματος» υπολογίζεται γύρω στις 4.000 ευρώ.

Φωτογραφίες με Ρονάλντο αλλά και Μέσι

Υποθέσεις τέτοιες βέβαια δεν είναι τόσο σπάνιες. Το αξιοσημείωτο στην όλη υπόθεση έχει να κάνει με τις συσκευασίες, που περιείχαν την κάνναβη. Ο λόγος είναι ότι στις συσκευασίες φιγούραρε η φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ο λόγος για τον οποίο συνέβαινε αυτό είναι άγνωστος, όμως στο παρελθόν έχει σημειωθεί ανάλογο περιστατικό. Πριν από περίπου έναν χρόνο στη Λίμα στο Περού είχαν βρεθεί συσκευασίες κοκκαΐνης με τη φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι, οι οποίες προορίζονταν να διακινηθούν στην Ευρώπη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version