Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έφυγε ο Μουρίνιο και χορεύει ο Πογκμπά (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έφυγε ο Μουρίνιο και χορεύει ο Πογκμπά (vid)

Με τον Πολ Πογκμπά να σημειώνει 2 τέρματα, η ανανεωμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-1 της Χάντερσφίλντ, αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

26.12.2018 | 19:23

Η φυγή του Ζοζέ Μουρίνιο ελευθέρωσε τον Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος χαφ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα 2 φορές και ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που επικράτησε με 3-1 της Χάντερσφιλντ. Μάλιστα, οι “Κόκκινοι Διάβολοι” φάνηκαν σε πολύ καλή κατάσταση αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο ανά διαστήματα.

Η πρώτη ομάδα που απείλησε ήταν οι φιλοξενούμενοι. Στο 10ο λεπτό, ο Κονγκολό με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ με δυνατό σουτ. Στο 18′ οι “Κόκκινοι Διάβολοι” άνοιξαν το σκορ. Μετά από κόρνερ των γηπεδούχων, επικράτησε αναμπουμπούλα στην μεγάλη περιοχή και ο Μάτιτς με προβολή έγραψε το 1-0. Στο 40′ ο Νταλότ με μακρινό σουτ προσπάθησε να σκοράρει, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι. Στο 64′ μάλιστα πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια ο Ερέρα έστρωσε στον Πογκμπά κι αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 78′ ο Γάλλος σκόραρε ξανά. Μετά από πάσα του Λίνγκαρντ, εξαπέλυσε δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή και πέτυχε το 3-0. Το μόνο που κατάφερε η Χάντερσφίλντ ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Γιόργκενσεν στο 88′, μετά από κεφαλιά πάσα του Μουνιέ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Γιουνάιτεντ έχει 32 βαθμούς στην 6η θέση της βαθμολογίας μετά από 19 αγωνιστικές, ενώ η Χάντερσφίλντ έχει 10 βαθμούς στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version