Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μήνυμα στήριξης από Κριστιάνο στον Κουλιμπαλί (pic)
Νάπολι

Μήνυμα στήριξης από Κριστιάνο στον Κουλιμπαλί (pic)

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να στέλνει ισχυρό μήνυμα στήριξης στον Αφρικανό στόπερ.

27.12.2018 | 17:08

Ένα πολύ άσχημο σκηνικό έλαβε χώρα στο ντέρμπι ανάμεσα στην Ίντερ και τη Νάπολι. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν ρατσιστικά στον αμυντικό των “Παρτενοπέι”, Καλιντού Κουλιμπαλί.

Το γεγονός αυτό εκνεύρισε σε τεράστιο βαθμό τον Σενεγαλέζο στόπερ, αλλά και τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Όπως είπε και ο Κάρλο Αντσελότι, ζήτησαν τη διακοπή του αγώνα, αφού οι ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα δεν είχαν αποτέλεσμα.

Μετά από το παραπάνω περιστατικό, που προκάλεσε αντιδράσεις σε όλη την Ιταλία και όχι μόνο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε το μέρος του Αφρικανού. Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 33χρονος είπε όχι στον ρατσισμό και ζήτησε σεβασμό προς όλους.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε του έμπειρου φορ:

“Η εκπαίδευση και ο σεβασμός χρειάζονται στον κόσμο και στο ποδόσφαιρο. Όχι στον ρατσισμό και σε οποιαδήποτε επίθεση και διάκριση”

Δείτε το ποστάρισμα του Πορτογάλου:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version