Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρουσίασε τον Μουρίγιο η Μπαρτσελόνα (pic/vid)
Μπαρτσελόνα

Παρουσίασε τον Μουρίγιο η Μπαρτσελόνα (pic/vid)

Ο Τζέισον Μουρίγιο ανήκει πλέον στην Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα και οι "Μπλαουγκράνα" παρουσίασαν στο κοινό τους το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα.

27.12.2018 | 15:31

Το κέντρο άμυνας της Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Έτσι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να αναζητήσει κάποιον για να ενισχύσει τα μετόπισθεν. Ο εκλεκτός ήταν ο Τζέισον Μουρίγιο.

Οι “Μπλαουγκράνα” ήρθαν άμεσα σε συμφωνία με την ομάδα της Βαλένθια και δανείστηκαν τον Κολομβιανό στόπερ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι έναντι 1,2 εκατ. ευρώ. Ο 26χρονος αφού μετέβη στην Βαρκελώνη πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και μετά έλαβε χώρα η παρουσίαση του.

Αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του ενώπιον των δημοσιογράφων, μετά βγήκε στο κοινό που είχε έρθει στο “Καμπ Νου” για τα καθιερωμένα κολπάκια. Αφού γνώρισε την αποθέωση, πήρε θέση για τις πρώτες του δηλώσεις, όπου τόνισε πως πραγματοποιήθηκε το όνειρό του.

Δείτε στιγμιότυπα της παρουσίασης:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version