Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βόμβα Βαλβέρδε για το μέλλον του
Μπαρτσελόνα

Βόμβα Βαλβέρδε για το μέλλον του

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε πως δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει και του χρόνου στην Μπαρτσελόνα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης.

02.01.2019 | 10:06

Μπορεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο τιμόνι η Μπαρτσελόνα να τα πηγαίνει εξαιρετικά, παρ’ όλα αυτά ο ίδιος δεν νιώθει σιγουριά, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Στην πρώτη του χρονιά στη Βαρκελώνη, ο Βάσκος τεχνικός κατέκτησε το νταμπλ, ενώ και φέτος έχει την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη, όμως ο ίδιος ξέρει πως δεν αρκεί. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που προπονητές έχουν αποχωρήσει από ομάδες, ακόμη και αήττητοι. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα σύλλογο όπως είναι η Μπαρτσελόνα.

Η περσινή λαχτάρα, έγινε βίωμα στον Βαλβέρδε

Πέρσι, λίγο έλειψε να πληρώσει το «μάρμαρο» για τον αποκλεισμό από τη Ρόμα στο Champions League, παρά τα επιτεύγματά του εντός συνόρων.

«Την επόμενη σεζόν δεν γνωρίζω αν θα βρίσκομαι εδώ. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί, τα πράγματα είναι ρευστά και δεν μπορείς να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα», τόνισε σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Ερνέστο.

Ο 54χρονος τεχνικός συνέχισε λέγοντας: «Όταν είσαι σε αυτό τον σύλλογο, δυο μήνες μετά είναι πολύ μακριά. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα αλλάζουν ανάλογα τα αποτελέσματα. Αν κερδίζεις όλα είναι καλά, ενώ αν χάσεις επικρατεί λύπη και άπαντες μιλάνε για εσένα».

Τέλος, υπογράμμισε πως «θέλω άπαντες να είναι ευχαριστημένοι με το έργο μου και το έργο των παικτών μου. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Αν δεν ανταποκριθούμε στους στόχους μας, τόσο εντός Ισπανίας, όσο και στην Ευρώπη, τότε άπαντες θα κατηγορήσουν τον προπονητή. Έτσι συμβαίνει πάντα άλλωστε».

Φυσικά για την ώρα ο Βαλβέρδε απολαμβάνει την στήριξη όλων, έχοντας διαγράψει τα κακώς κείμενα του περσινού αποκλεισμού στη Ρώμη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version