Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έγινε η κλήρωση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα 2019! (pics)
Κόπα Αμέρικα

Έγινε η κλήρωση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα 2019! (pics)

Με τη συμμετοχή της Ιαπωνίας και του Κατάρ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα 2019 που θα γίνει στη Βραζιλία.

25.01.2019 | 13:36

Η διοργάνωση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα το ερχόμενο καλοκαίρι είναι το Κόπα Αμέρικα 2019. Θα λάβει χώρα στα γήπεδα της Βραζιλίας και τα ξημερώματα έγινε η κλήρωση των ομίλων. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά θα συμμετάσχει το Κατάρ (ως χώρα διεξαγωγής του Μουντιάλ) και για δεύτερη φορά η Ιαπωνία.

Οι διοργανωτές Βραζιλιάνοι αναμένεται να έχουν εύκολο έργο στο πρώτο γκρουπ. Η κλήρωση τους έφερε αντιμέτωπους με Βολιβία, Βενεζουέλα και Περού. Στο δεύτερο γκρουπ Αργεντινή και Κολομβία είναι τα φαβορί, με Παραγουάη και Κατάρ να συμπληρώνουν τον όμιλο. Τέλος, στο τρίτο γκρουπ ξεχωρίζει η κόντρα της Ουρουγουάης με τη Χιλή, ενώ το Εκουαδόρ και η Ιαπωνία είναι υπολογίσιμοι αντίπαλοι.

Η σέντρα θα γίνει στις 14 Ιουνίου, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και το Μαρακανά.

Δείτε τα γκρουπ:

Αναλυτικά το πρόγραμμα κάθε ομίλου:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Κόπα Αμέρικα
Exit mobile version