Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γαλλική ομοσπονδία κλείνει την έδρα της Μαρσέιγ
Γαλλία

Η Γαλλική ομοσπονδία κλείνει την έδρα της Μαρσέιγ

Σε μία απόφαση που προκάλεσε αίσθηση προχώρησε η Γαλλικη ομοσπονδία, κλείνοντας επ αόριστον την έδρα της Μαρσέιγ, το Βελοντρόμ.

28.01.2019 | 21:39

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Λιλ την περασμένη Παρασκευή η Μαρσέιγ δέχτηκε νέο πλήγμα.  Αυτή τη φορά με την απόφαση της γαλλικής ομοσπονδίας να κλείσει επ’αόριστον το “Βελοντρόμ”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ζει μία κρίση που δεν έχει τέλος και η απόδειξη είναι το γεγονός πως δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Αγνοεί τη νίκη από τα τέλη Νοεμβρίου ενώ έχει αποκλειστεί από όλες τις άλλες διοργανώσεις.

Το θλιβερό για την Ολιμπίκ είναι πως αυτή η κρίση έχει χτυπήσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο χορτάρι.  Με τον χαμένο αγώνα κόντρα στην Λιλ (1-2) το βράδυ της περασμένης Παρασκευής να το επιβεβαιώνει.

Ο διαιτητής αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα εξαιτίας μίας φωτοβολίδας που πετάχτηκε από την κερκίδα δίπλα στη γραμμή του πλαγίου άουτ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια και να επιστρέφουν στο χορτάρι 38 λεπτά μετά.

Λουκέτο επ αόριστον για τη Μαρσέιγ

Η πειθαρχική επιτροπή της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας συνεδρίασε και αποφάσισε το κλείσιμο του “Βελοντρόμ” για προληπτικούς λόγους. Χωρίς να καθιστά γνωστό για πόσο διάστημα θα παίζει κεκλεισμένων των θυρών.

Το σίγουρο είναι πως η Μαρσέιγ θα παίξει χωρίς κόσμο στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της.  Είναι προγραμματισμένο για τις 5 Φεβρουρίου κόντρα στην Μπορντό.

Μένει να δούμε αν η τιμωρία θα τραβήξει σε μάκρος ώστε να παίξει και άλλο ματς χωρίς τους οπαδούς της στις εξέδρες του “Βελοντρόμ”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version