Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το «παστέλωσε» με απευθείας κόρνερ ο Ιντρίσι! (vid)
Video Hμέρας

Το «παστέλωσε» με απευθείας κόρνερ ο Ιντρίσι! (vid)

Ο Ουσάμα Ιντρίσι της Άλκμααρ πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Χέρενφεεν (2-0).

29.01.2019 | 12:46

Η εκτός έδρας αναμέτρηση της Άλκμααρ με τη Χέρενφεεν είναι πιθανό να πέρναγε στα «ψιλά». Μιλάμε άλλωστε για δύο ομάδες που δεν είναι και οι πιο εμπορικές στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Έτσι η νίκη της AZ με 2-0 δύσκολα θα απασχολούσε αρκετό κόσμο πέραν των μυημένων. Ο Ουσάμα Ιντρίσι είχε διαφορετική άποψη, όμως, και κατάφερε το παιχνίδι αυτό να μνημονεύεται σε όλο τον κόσμο.

Τον 22χρονο Μαροκινό άσο δύσκολα θα τον έχει ακούσει κάποιος που δεν παρακολουθεί επισταμένα το ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο νεαρός παίκτης αποτελεί ό,τι καλύτερο έχει να δείξει η Άλκμααρ τη φετινή σεζόν, μετρώντας 13 γκολ και 6 ασίστ σε 25 συμμετοχές. Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι κάποια στιγμή αρκετοί σύλλογοι των μεγαλύτερων πρωταθλημάτων του κόσμου θα ασχοληθούν με τον νεαρό άσο. Μετά από αυτό που έκανε κόντρα στη Χέρενφεεν ίσως ήδη να έχει ενταθεί το ενδιαφέρον πολλών ομάδων για τον παίκτη. Τι έκανε ο Ιντρίσι; Σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

Το «έγραψε» με απευθείας κόρνερ!

Η Αλκμάαρ είχε κερδίσει κόρνερ και ο Μαροκινός ως συνήθως ανέλαβε την εκτέλεση του. Εκείνη τη στιγμή είδε ότι ο τερματοφύλακας της Χέρενφεεν ήταν πολύ εκτός θέσης. Τότε αποτόλμησε το δύσκολο, αποτόλμησε το σπουδαίο (δανειζόμενος την έκφραση από τον αείμνηστο Φίλιππο Συρίγο). Έβαλε τα κατάλληλα φάλτσα στην μπάλα και έπιασε στον ύπνο άμυνα και τερματοφύλακα των γηπεδούχων, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του!

Δείτε το απίθανο γκολ του:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version