Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Κανονιά” με Σούσο ετοιμάζει η Άρσεναλ!
Home Page

“Κανονιά” με Σούσο ετοιμάζει η Άρσεναλ!

Το αστέρι της Μίλαν θέλει να φέρει πίσω στην Αγγλία η Άρσεναλ.

12.02.2019 | 23:05

Μεγάλη κίνηση αναμένεται να κάνει η Άρσεναλ που “φλερτάρει” με τον Σούσο της Μίλαν!

Ο 24χρονος άσος των “Ροσονέρι” είναι ένας από τους λόγους που έχουν φέρει τη Μίλαν μια ανάσα από την ευρωπαϊκή έξοδο. Με 6 γκολ και 8 ασσίστς σε 26 εμφανίσεις, ο 24χρονος έχει φέρει ξανά την ελπίδα στα μάτια των οπαδών.

Τις επιδόσεις του Ισπανού έχει προσέξει και ο Γιουνάι Έμερι που πιστεύει πως θα “δέσει” αν έρθει στο Λονδίνο. Επιπρόσθετα, με τους τραυματισμούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλον και τη φυγή του Άαρον Ράμσεϊ ο Ισπανός προπονητής χρειάζεται κάποιον σαν τον Σούσο για να καλύψει το κενό.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Tuttomercato, σκάουτερς της Άρσεναλ βρίσκονταν στο Σαν Σίρο για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιριστή. Στο ματς με την Κάλιαρι ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη των Ροσονέρι με 3-0! (σκοράροντας ένα γκολ που τελικά χρεώθηκε στον αντίπαλο αμυντικό).

Ο Ισπανός είχε δοκιμάσει την τύχη του στην Αγγλία όντας σε νεαρή ηλικία στη Λίβερπουλ. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε στο Νησί και πλέον έχει βρει την υγειά του στη Μίλαν. Αρκετά πιθανόν είναι να μην φύγει από το Μιλάνο αν τελικά η ομάδα του Γκατούζο καταφέρει να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version