Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Απέρριψε μεγαθήρια για την Μίλαν ο Πακετά»
Μίλαν

«Απέρριψε μεγαθήρια για την Μίλαν ο Πακετά»

Η απόφαση του Λούκας Πακετά να επιλέξει την Μίλαν για το πρώτο μεγάλο βήμα της καριέρας του συνοδεύτηκε και με ορισμένες εκκωφαντικές αρνήσεις.

18.02.2019 | 21:57

Το όνειρο της Ευρώπης ξεκινά με την φανέλα της Μίλαν για τον Λούκας Πακετά. Το αστέρι της Φλαμένγκο στα 21 του είναι έτοιμο μετά την χώρα του να αποδείξει το τι αξίζει και στην δική μας ήπειρο. Οι «Ροσονέρι» από την πρώτη στιγμή έδειξαν να τον θέλουν περισσότερο από κάθε άλλον. Ωστόσο όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη, ο 21χρονος πριν πει το «ναι» στους Μιλανέζους αρνήθηκε δύο άκρως δελεαστικές προτάσεις.

Ο Εντουάρντο Ουράμ δεν θέλησε να κατονομάσει τις δύο ομάδες που ανταγωνίστηκαν σθεναρά την Μίλαν. Ωστόσο παραδέχθηκε πως ο πελάτης δέχθηκε ασφυκτικό πρέσινγκ, με τον ιταλικό σύλλογο να τον κερδίζει επί της ουσίας. Παρί Σεν Ζερμαίν και Ρεάλ Μαδρίτης κινήθηκαν για την απόκτηση του ταλαντούχου άσσου, όμως οι Λεονάρντο και Μαλντίνι βγήκαν θριαμβευτές στην υπόθεση.

«Η καλύτερη επιλογή η Μίλαν για τον Πακετά»

Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα της καριέρας του Πακετά τόνισε σε συνέντευξή του σε ιταλικό Μέσο τα πλεονεκτήματα της Μίλαν. «Ο Πακετά παίζει αρκετά καλά, όμως πιστεύω πως γενικά στον σύλλογο γίνεται σωστή δουλειά. Ακόμη είμαστε στην αρχή στην συνέχεια τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα. Ο Λούκας έχει πολύ καλή συνεργασία με τον Γκατούζο, δεν έχω μιλήσει μαζί του όμως ο πελάτης μου έχει πει πως είναι εξαιρετικός.

Ο σύλλογος τον εμπιστεύεται. Από μικρός ο Πακετά είναι τελειομανής. Δουλεύει πολύ σκληρά σε κάθε προπόνηση προσπαθώντας να αποδείξει τι αξίζει. Είναι σαφές πως στην συμφωνία με την Μίλαν καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι Λεονάρντο και Μαλντίνι. Τεράστιες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ουλάμ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version