Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στα όριά του ΚΑΙ ο Κριστιάνο με Αλέγκρι (vid)
Γιουβέντους

Στα όριά του ΚΑΙ ο Κριστιάνο με Αλέγκρι (vid)

Υπό έντονη αμφισβήτηση συνεχίζει στον πάγκο της Γιουβέντους ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τον Ιταλό τεχνικό να δέχεται έντονη κριτική από τους πάντες, αλλά και από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

05.03.2019 | 22:32

Ο Αλέγκρι διατηρεί την Γιουβέντους αήττητη στην Ιταλία, κι όμως την τον τελευταίο καιρό ζει εφιάλτες στο Τορίνο. Οι «Μπιανκονέρι» μπορεί να κερδίζουν όμως δεν πείθουν ούτε στο ελάχιστο με τις εμφανίσεις τους. Η ήττα από την Ατλέτικο ενδέχεται να αποβεί μοιραία για την φετινή σεζόν, η οποία ξεκίνησε με στόχο την κορυφή της Ευρώπης.

Η ομάδα από το Τορίνο καλείται να γυρίσει το εις βάρος της 2-0 και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αντίθετη περίπτωση το κοινό της Γιουβέντους θα πέσει… πάνω στον Ιταλό τεχνικό ζητώντας την απομάκρυνσή του από την ομάδα.

Η Ατλέτικο θα κρίνει το μέλλον του Αλέγκρι

Οι τιφόζι της Γιουβέντους όμως δεν είναι οι μόνοι που στέκονται κόντρα στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο τρόπος παιχνιδιού της «Μεγάλης Κυρίας» προβληματίζει τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Τρανό παράδειγμα όπως κατέγραψε και ο τηλεοπτικός φακός οι αντιδράσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός στην αναμέτρηση με την Νάπολι έδειξε πολλές φορές την έντονη δυσαρέσκεια του για την αντιμετώπιση του αντιπάλου. Το παρακάτω βίντεο φανερώνει την στάση του απέναντι στον προπονητή του. Ο Κριστιάνο προέτρεπε τους συμπαίκτες του να ανέβουν στο γήπεδο και να πιέσουν τους «Παρτενοπέι», όμως έβλεπε πως το πλάνο του Αλέγκρι ήταν φουλ αμυντικό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version