Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μουρίνιο για πρόσληψη Ζιντάν: «Φυσικά και δεν απογοητεύτηκα»
Ρεάλ Μαδρίτης

Μουρίνιο για πρόσληψη Ζιντάν: «Φυσικά και δεν απογοητεύτηκα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι δεν απογοητεύτηκε που δεν πήρε ο ίδιος τη δουλειά.

14.03.2019 | 18:12

Το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο δέσποζε στα ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός φερόταν να είναι το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «βασίλισσας». Αρκετά Μέσα μάλιστα θεωρούσαν ότι η πρόσληψη του θεωρούταν δεδομένη. Ωστόσο, η ισπανική ομάδα εξέπληξε άπαντες κι ανακοίνωσε την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στην ομάδα, περίπου δέκα μήνες μετά την αποχώρηση.

Δεν ξενέρωσε καν ο Μουρίνιο

Πολλοί περίμεναν ότι ο Μουρίνιο θα απογοητευόταν από την τροπή των πραγμάτων. Το γεγονός, δηλαδή, ότι δεν επέστρεψε ο ίδιος στη Ρεάλ, μετά από εννιά χρόνια. Ο «Special One», όμως, δεν ξενέρωσε καθόλου. Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίστηκε με δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στην πρόσληψη του Ζιντάν, τονίζοντας ότι είναι η κατάλληλη επιλογή για τη «βασίλισσα».

«Όχι, φυσικά και δεν είμαι απογοητευμένος. Ποτέ δεν μίλησα για το αν θα ήθελα να επιστρέψω στη θέση (του προπονητή της Ρεάλ) και πιστεύω, κατά τη γνώμη μου, πως αυτή είναι η τέλεια λύση. Ο Ζιντάν έχει κάνει υπέροχα πράγματα για τον σύλλογο κατά τα τελευταία χρόνια. Γι’ αυτό είναι ιδανικό και για εκείνον και για τον σύλλογο. Τώρα έχει ένα νέο έργο και πρέπει να αποδείξει στον καθένα πόσο ταλαντούχος είναι, γι’ αυτό του εύχομαι ό,τι καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version