Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θρύλοι της Μίλαν έγιναν… Beatles (pics)
Μίλαν

Θρύλοι της Μίλαν έγιναν… Beatles (pics)

Οι θρύλοι της Μίλαν βρέθηκαν στην Αγγλία για ένα φιλικό κόντρα στη Λίβερπουλ, με κάποιους από αυτούς να μιμούνται το συγκρότημα των Beatles.

24.03.2019 | 18:49

Έντονο άρωμα από το παρελθόν είχε αυτό το σαββατοκύριακο στο Λίβερπουλ. Οι παλαίμαχοι άσοι των “Κόκκινων” αντιμετώπισαν τους θρύλους της Μίλαν σε μία φιλική αναβίωση του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ του 2005. Όπως και πριν 15 χρόνια, έτσι και τώρα, η αγγλική ομάδα ήταν αυτή που επικράτησε. Το τελικό σκορ ήταν 3-2, με τον Στίβεν Τζέραρντ να σκοράρει το νικητήριο τέρμα.

Στο πλαίσιο αυτής της αναμέτρησης. οι βετεράνοι των “Ροσονέρι” έκαναν και τη… βόλτα τους στην αγγλική πόλη. Μάλιστα είχαν όρεξη και για κάτι παραπάνω. Κάποιοι παίκτες της Μίλαν, αποφάσισαν να μιμηθούν τους Beatles. Πιο συγκεκριμένα, οι Μαξ Όντο, Μάσιμο Αμπροζίνι, Τζενάρο Γκατούζο και Αντρέ Πίρλο, αντέγραψαν το πασίγνωστο κόβερ του αγγλικού συγκροτήματος.

Οι τέσσερις παίκτες φωτογραφήθηκαν ο ένας πίσω από τον άλλο, όπως και οι Beatles στο εξώφυλλο του ενός δίσκου τους. Η μοναδική διαφορά στις δύο περιπτώσεις ήταν μονάχα η τοποθεσία. Η φωτογραφία του αγγλικού συγκροτήματος τραβήχτηκε το 1969 στην Abbey Road του Λονδίνου, ενώ αυτή των Ιταλών σε κάποιο δρόμο του Λίβερπουλ.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version