Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ: 50.000 εισιτήρια εξαφανίστηκαν σε 40 λεπτά
Champions League

Άγιαξ: 50.000 εισιτήρια εξαφανίστηκαν σε 40 λεπτά

«Φτερά» έκαναν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του μεγάλου παιχνιδιού μεταξύ της Γιουβέντους και Άγιαξ για τους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

28.03.2019 | 19:42

Τρέλα στους Ολλανδούς για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League, αφού εξαφάνισαν σε χρόνο-ρεκόρ τα εισιτήρια.

Ο Αγιαξ απέκλεισε την Ρεάλ Μαδρίτης στους “16” και στους “8” καλείται να κάνει ακόμη μία υπέρβαση. Έχει απέναντι του τη Γιούβε σε ενα ματς που περιμένουν πώς και πώς οι οπαδοί του. Αυτό αποδείχθηκε και από τον χρόνο που χρειάστηκαν για να εξαντλήσουν τα εισιτήρια.

Στις 10:00 βγήκαν προς διάθεση και στις 10:40 δεν είχε μείνει ούτε ένα. Με την Johan Cruyff Arena να ετοιμάζεται για ακόμη μία μεγάλη βραδιά με 54.000 κόσμου, εκ των οποίων οι 5.000 θα είναι Ιταλοί.

Στον Άγιαξ προετοιμάζονται για να κατατροπώσουν τον… Κριστιάνο Ρονάλντο!

Οι Ολλανδοί έχουν υψηλές βλέψεις και η αισιοδοξία στις τάξεις του συλλόγου είναι μεγάλη. Αρκετοί είναι μάλιστα αυτοί που θεωρούν πως ο Αίαντας μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους.

Στον Άγιαξ καταστρώνουν τα σχέδια τους για να κατατροπώσουν το μεγάλο όπλο της Γιουβέντους. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Πορτογάλος είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την «Γηραιά Κυρία» στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως οι Ολλανδοί θέλουν να βάλουν stop στα όνειρα του.

Ο Άγιαξ ετοιμάζεται για μια νέα πρόκληση, αντιμετωπίζοντας την Γιουβέντους για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά την επική πρόκριση επί της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Άγιαξ προετοιμάζεται για τις σκληρές μάχες με τους «μπιανκονέρι».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version