Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αντσελότι: “Ο Κουλιμπαλί δεν πωλείται”
Νάπολι

Αντσελότι: “Ο Κουλιμπαλί δεν πωλείται”

Απαγορευτικό σήκωσε ο Κάρλο Αντσελότι σε όσες ομάδες σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί το ερχόμενο καλοκαίρι.

29.03.2019 | 15:53

Ένας από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι ο Καλιντού Κουλιμπαλί. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός παρουσιάζεται κάθε χρόνο και καλύτερος. Ήταν στα βασικά πλάνα του Μαουρίσιο Σάρι, ενώ ήταν και από τις σταθερές που στηρίχθηκε και ο Κάρλο Αντσελότι στο ξεκίνημά του στον πάγκο της Νάπολι.

Οι εμφανίσεις του, έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Η ομάδα που τον έχει στην κορυφή της λίστας της είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” προσπαθούν να τον αποκτήσουν από πέρσι, αλλά χωρίς επιτυχία. Οι επόμενοι που τον γλυκοκοιτάζουν, είναι η Τσέλσι, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα.

Το έργο τους όμως, αναμένεται να είναι δύσκολο, έως ακατόρθωτο. Κι αυτό γιατί, οι “Παρτενοπέι” θέλουν όσο τίποτα να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Κάτι τέτοιο διεμήνυσε ο Κάρλο Αντσελότι. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα “Daily Mail”, ο Ιταλός τεχνικός φάνηκε να λέει πως η ομάδα του δεν έχει ουδεμία πρόθεση να αποχωριστεί τον αρχηγό της το καλοκαίρι που έρχεται.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του έμπειρου κόουτς:

“Η Νάπολι δεν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει. Ο Κουλιμπαλί δεν θα φύγει από εδώ!”

Τη φετινή σεζόν ο Κουλιμπαλί έχει καταφέρει να μοιράσει 2 ασίστ, ενώ δεν έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Νάπολι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version