Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βλέπει… έξοδο ο Φεκίρ!
Ολιμπίκ Λυών

Βλέπει… έξοδο ο Φεκίρ!

Αυτό που δεν έκανε πέρσι αναμένεται να κάνει φέτος ο Ναμπίλ Φεκίρ της Λυών!

31.03.2019 | 17:01

Ολοταχώς προς την πόρτα της εξόδου οδεύει ο ποδοσφαιριστής της Λυών, Ναμπίλ Φεκίρ.

Ο Γάλλος διεθνής είχε απασχολήσει αρκετά τα διεθνή Μέσα το περασμένο καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, θεωρούνταν κλεισμένη η μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, κάτι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ο λόγος, υποτίθεται πως ήταν μια αποτυχία στα εργομετρικά τεστ του Φεκίρ. Αυτό του στοίχισε το μεγάλο βήμα, όπως το θεωρεί ο ίδιος, προς την ομάδα του Κλοπ.

Για το περιστατικό μίλησε ο μέσος στην Telefoot λέγοντας:

“Αυτό που συνέβη με τη Λίβερπουλ; Είναι κομμάτι της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, κάτι τέτοια σε κάνουν δυνατότερο και πρέπει να ξεπερνάς και να κοιτάς μπροστά.”

“Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω το επόμενο καλοκαίρι αλλά, όπως έχω πει και στο παρελθόν, αισθάνομαι ωραία στη Λυών. Ο πρόεδρος με εμπιστεύεται πλήρως και αυτό είναι θετικό για εμένα. Θα δω αν θα ανανεώσω το συμβόλαιο μου.”

Στον γαλλικό σύλλογο, πάντως, αντιμετωπίζεται ως ένα από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών. Από την πλευρά του, δεν σταματά να τους ανταμείβει με τις επιδόσεις του που σε αριθμούς αποτυπώνονται σε 9 γκολ και 5 ασσίστς μέσα σε 22 εμφανίσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Στα Μέσα, πάντως, επικρατεί η φήμη πως ο Φεκίρ θα ξαναδοκιμαστεί από την Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι. Ποιος ξέρει; Μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτήν την φορά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version