Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Και από το… πουθενά, Γιόβετιτς!
Μονακό

Και από το… πουθενά, Γιόβετιτς!

Το γκολ του Στέφαν Γιόβετιτς στο 94' ήταν αρκετό για τη Μονακό, ώστε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Γκινγκάμπ.

06.04.2019 | 23:12

Τα δύσκολα δεν έχουν περάσει για τη Μονακό. Ναι μεν βρίσκεται μερικούς βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά μαθηματικά δεν έχει σωθεί. Τουλάχιστον για την ώρα. Πάλι καλά που είναι και ο Στέφαν Γιόβετιτς για τα δύσκολα.

Στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Γκινγκάμπ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής ο επιθετικός από το Μαυροβούνιο έκανε το 1-1. Στο 94′. Ένα αποτέλεσμα που βάζει “ταφόπλακα” στους γηπεδούχους και κάνει τη δική του ομάδα να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Στα πρώτα λεπτά η Μονακό πίεζε. Είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα. Γκολ δεν είχε. Από τη δική της την πλευρά η Γκινγκάμπ προσπαθούσε να ισορροπήσει. Εν τέλει μετά από αρκετά λεπτά τα κατάφερε. Οι γηπεδούχοι με τη βοήθεια του κόσμου τους έγιναν απειλητικοί.

Σε μία από τις αντεπιθέσεις τους πήρα και “κεφάλι” στο σκορ. Εκείνος που το “παστέλωσε” ήταν ο Έμποα στο 23′. Ένα γκολ που έβγαλε εκτός ρυθμού τους Μονεγάσκους που θα μπορούσαν να είχαν δεχτεί και δεύτερο τέρμα εκείνα τα λεπτά.

Αυτό δεν συνέβη. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους. Πίεσαν περισσότερο. Έτρεξαν πιο πολύ. Κοινώς τα έδωσαν όλα για να πάρουν κάτι θετικό από το εν λόγω ματς. Και στο τέλος τα κατάφεραν. Χάρη στον Στέφαν Γιόβετιτς.

Ο έμπειρος φορ ήταν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και χάρη στο δικό του τέρμα στο 94′ έκανε το 1-1 που έμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version